За продажба Тристаен, Sta Maria Estate, Mellieha, Малта, Rovidal Block B Apt 6, Triq Sammy Bartolo, Mellieha

За продажба - Cod. 36127

  • Типология: Тристаен
  • Област: 162 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Новият апартамент се намира в село Мелиеха - разположено на върха на планината в популярен курорт с приятни заведения и хотели. Той е доста популярен сред туристите поради приятната атмосфера и най-големия пясъчен плаж в Малта, считан за най-добрият на целия остров. Страхотна база за островите Комино и Гозо. Селото е много комуникативно с други атракции и места - навсякъде, където можете да стигнете с градски автобус.
  Апартаментът е на около 15 минути пеша до плажа или 3 минути много често с автобус. Наблизо се намира приказното село Попей (Село Попей).
 АПАРТАМЕНТ се намира в новопостроена сграда (ноември 2015 г.), площ 148.75 м2 и балкон с площ от 13.28 м2. Разполага с голяма и светла площ 50 кв м отворена всекидневна с прилежащ голям балкон. Имотът се състои от три спални (включително основната баня с душ), основна баня с вана и допълнителна стая (склад, пералня и др.) - общо 2 бани, 3 спални, дневна / кухня / трапезария, стая,
Имотът е напълно завършен - включително завършени бани и врати. От балкона можете да видите морето. Сградата разполага с асансьор. Имотът е напълно завършен - включително завършени бани и врати
В допълнение, безплатни - професионални планове за интериорен дизайн.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB