За продажба Четиристаен, Attard, Attard, Малта, Vjal L Istadium Nazzjonali, Attard, Malta

За продажба - Cod. 34977

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 900 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Това е добре поддържана типична малтийска самостоятелна вила, построена от традиционен малтийски камък, разположена в много добре позната и търсена жилищна зона в централната част на Малта. Разполага с площ от 900 квадратни метра и предлага голямо вътрешно и външно пространство. Можете да влезете в къщата чрез алеята си и щом направите това, веднага ще бъдете уважавани от голямата си входна зала и внушителното стълбище, което му дава голямо усещане за пространство и спокойствие, като същевременно позволява много естествена светлина в освети къщата. Жилищните му помещения се състоят от просторно, официално заседание и трапезария, учебна зона, отделна всекидневна и маса за закуска, която е направена със собствен вход за заведения за хранене, които от своя страна гледат към зрелия градина. Вилата разполага и с баня за гости и кутия-стая (асансьорна шахта), която помага за завършване на приземния етаж.
Когато се качите горе, ще бъдете посрещнати от много естествена светлина, идваща от предната тераса и просторното кацане. От гледна точка на спане, тази самостоятелна вила разполага с четири много добри спални и родителска спалня със самостоятелни бани и тераса. Разполага също с 2 основни бани и голяма обратно тераса с изглед към градината и втората кутия (асансьорна шахта). Ако направите крачка навън, ще видите добре разположен басейн и палубна площ точно пред къщата. На едната страна има голям вътрешен двор, където можете да седнете с гости. От другата страна ще видите оранжерия / навес и задната градина, в която има много зрели цитрусови дървета. Тази вила се предлага с 6/8 подземен гараж, проектиран с работилница и 2-стаен напълно самостоятелен апартамент, който разполага със собствен офис и душ кабина и тоалетна. Гаражът също има собствен вход през алеята.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB