Под наем Двустаен, Sliema, Sliema, Малта, Sliema

Под наем - Cod. 33574

  • Типология: Двустаен
  • Област: 75 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 75

Този апартамент се намира в центъра на града; с разнообразие от удобства само на един хвърлей разстояние. Само на 5 минути от апартамента ще откриете крайбрежната алея Sliema, пълна с всякакви магазини, ресторанти, барове и кафенета; докато от пристанището Sliema можете да се качите на ферибот или лодка и да отидете на множество обиколки около малтийските острови. Можете също да получите ферибот до Валета, столицата на Малта, за по-малко от 2 евро и който ще ви отведе там за по-малко от 10 минути. Също така в близост до апартамента ще откриете автобусни спирки до Валета и Сейнт Джулианс, с автобуси, които се движат на всеки 10 минути, и автобусни билети, които струват по-малко от 2 евро.

Разполага с модерна, оборудвана кухня, оборудвана с уреди и кухненски прибори и кът за хранене, който може да настрои 6 души. Жилищната площ е напълно климатизирана и има и паркет. Освен това има две дивани, в които могат да се настанят до шест души, както и телевизор с добра разделителна способност. Точно пред всекидневната има самостоятелна тераса с маса за хранене и столове за открити заведения за хранене.

 Апартаментът разполага с две спални: просторна спалня с двойно легло и втора спалня с две единични легла. Двете спални са напълно климатизирани и имат паркет. Апартаментът се състои също от фамилна баня, която е оборудвана с душ.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB